Vend i lirë punësimi në Tetovë: Gazetar

Vend i lirë punësimi në Tetovë: Gazetar

KONKURS

Portali informativ Telegrafi, zyra në Maqedoni, shpall konkurs për vendin e punës:

GAZETAR

Kushtet:

-Të ketë përfunduar shkollimin e lartë (preferohet në gazetari)

-Të jetë njohës i shkëlqyeshëm i gjuhës shqipe dhe maqedone

-Të jete punëtor serioz i komunikueshëm dhe fleksibil

 

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre në: venhar.ramadani@telegrafi.com

 

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë./Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *