Anastasia, edhe si Znj.Grey  drejtohet me egersi

Anastasia, edhe si Znj.Grey drejtohet me egersi

Ne pranvere te vitit 2018 ne kino vin  pjesa e trete e filmit «Fifty Shades of Grey»

Nje video e pjeses se trete te shume pritur, mund ta shihni me poshte.

 

 

Disa dite para Shen Valentinit, konkretisht me 8 shkurt 2018 del pjesa e trete e filmit « Pesedhjete hije te cliruara », Anastasia Steel  (Dakota Johnson) dhe Christian Grey (Jamie Dornan) bejne buje si nje cift i sapomartuar.

 

Related image

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *