Yjet e filmit dhe muzikës në ndihmë të viktimave të uraganit

Yjet e filmit dhe muzikës në ndihmë të viktimave të uraganit

Yjet e njohura të filmit dhe muzikës amerikane, në mesin e të cilëve George Clooney, Julia Roberts, Leonardo Dicaprio, Tom Hanks, Beyonce, kanë marrë pjesë në aksionin e organizuar për mbledhjen e parave për rindërtim pas dëmeve të shkaktuara nga uraganet Harvey dhe Irma.

Aksioni “Dorë më dorë” ka zgjatur një orë dhe është transmetuar direkt nga stacionet televizive amerikane. /BotaSot/BonZo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *