Këto janë të gjitha versionet e iPhone në 10 vite

Këto janë të gjitha versionet e iPhone në 10 vite

Ndoshta iPhone është ikona e shpikjeve teknologjike, por në 10 vite ndryshimet që ka pësuar janë më të vërtetë të mëdha.

Bashkëthemeluesi i kompanisë Apple dhe shefi i saj ekzekutiv, Steve Jobs publikoi më 29 qershor 2007 iPhone-n e parë.

Jobs, vdiq vetëm 3 vite më vonë, por sot miliona njerëz në botë janë përdorues të iPhone, ndërsa Apple vazhdon të sjellë risi në pajisjet e publikuara së fundmi.

Ditën e martë, kompania zbuloi tre pajisje të reja, iPhone 8, iPhone 8 Plus dhe iPhone X.

Por si ka evoluar ndër vite iPhone? Këtë mund ta gjeni në fotogaleri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *