Shenja që tregon se romanca është shuar

Ndoshta jeni bashkë tash e sa muaj, apo edhe vite, por kohëve të fundit keni vërejtur ndryshme të dukshme emocionale në lidhjen tuaj.

Një nga shenjat që tregon se romanca juaj është shuar dhe lidhjes po i vjen fundi, është kritika, transmeton Telegrafi.

Kritika përfshin ‘sulmimin’ e personit tjetër, duke e quajtur njëri-tjetrin me emra të ndryshme, duke e poshtëruar, etj. – shpjegon psikologia Sarah-Jayne Whiston.

Nëse kritikat janë prezente në lidhjen tuaj, atëherë keni parasysh se kjo është shenjë e madhe se lidhjes tuaj po i vjen fundi.

Ajo sugjeron që në vend se ta kritikoni partnerin për egoizëm, më mirë është t’i thoni: “Ndihem e injoruar nga ti sonte. Të lutem, a mund të flasim se si e kam kaluar unë ditën sot?”. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *