Nga pjatalarëse në pasarela botërore, kush është modelja që shkëlqeu në New York

Nga pjatalarëse në pasarela botërore, kush është modelja që shkëlqeu në New York

Nga lavamani duke larë pjata në sfilatat e modës, në shumë pak kohë. Bëhet fjalë për Remington Williams, një modele e re super e fotografuar gjatë New York Fashion Week, e cila deri në fund të muajit gusht lante pjatat në Chipotle, një rrjet restorantesh në SHBA. Në pak kohë ajo e gjeti veten në New York , duke firmosur një kontratë me DNA Models, agjencinë e modës së Linda Evangelista dhe Natalia Vodianova. Aktualisht Remington po trajnohet për të marrë pjesë në javët e modës nëpër Europë. Ajo është pagëzuar nga mediet ndërkombëtare si “Hirushja e modës”.

655511 BJTxwK99

655511 BylZDtc5

\living.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *