Programi i bursave të teknologjisë informatike të KAIST (ITTP) në Kore

Programi i bursave të teknologjisë informatike të KAIST (ITTP) në Kore

Programi Global IT Technology (ITTP) në KAIST, një nga programet më të mira të bursave qeveritare për liderët e ardhshëm të TIK në vendet në zhvillim, po kërkon kandidatë për semestrin e Pranverës 2018.

Programi ITTP ofron diploma të personalizuara në programet master dhe doktoraturë për zyrtarët qeveritarë, profesorët në universitete kombëtare, hulumtuesit ose ekspertët në institucionet kombëtare në fushat e TI. Studentët e përzgjedhur do të marrin bursa, deri në 2 vjet për studentët e masterit dhe deri në 3 vjet për studentët e mjekut, kostot e jetesës dhe fluturimet.

– Programi Global i IT Teknologjisë (ITTP) i KAIST, i sponsorizuar nga Ministria Koreane e Shkencës, TIK dhe Planifikimi i Ardhshëm, ofron një program të përshtatur masteri dhe doktorature për zyrtarët qeveritarë në fushat e TI të vendeve në zhvillim.

Per te gjitha informatat shtese klikoni ketu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *