Moda e mjekrës së dizenjuar bukur!

Moda e mjekrës së dizenjuar bukur!

Dikur mbahej e thjeshtë dhe natyrale, por sot moda e mjekrës është e formësuar, e ashtuquajtura mjekra e dizenjuar, që duket sikur është vizatuar në fytyrën e njeriut. Kjo modë lindi në amerikë falë “Barber Shop”, dyqane të specializuara në punimin e mjekrës, duke nxitur inovacionin teknologjik që të ndjekë këtë rrugë dhe tëprodhojë pajisje inovative edhe për mjekrën. Madje edhe yjet e ekranit janë bërë pjesë e kësaj mode. Nga ana tjetër edhe femrat e pëlqejnë mashkullin me mjekrën e rregulluar bukur sepse e bën atë më të rregullt, por mbi të gjitha më të besueshëm /BotaSot/

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *