Robert Aliaj-Fjori Dardhës: Je shembull i xhihadit mediatik, llafazane, azil pleqsh!

Robert Aliaj-Fjori Dardhës: Je shembull i xhihadit mediatik, llafazane, azil pleqsh!

Anëtari i jurisë në “Dance with me” Robert Aliaj ka sulmuar ashpër modertoren Fjori Dardha. Pas kërcimit të saj Aliaj i është drejtuar asaj se “kërcimi yt ngjante me një azil pleqsh”.
Fjori Dardha nga ana tjetër nuk u është kundërpërgjigjur fjalëve të tij, duke thënë se nuk i merr parasysh ato.
Robert Aliaj ka vazhduar më tej duke e quajtur llafazane dhe shembull të xhihadit mediatik shqiptar. Televizionet, sipas Robert Aliajt duhet të nisin të bëjnë kurse dhe workshop për gazetarët e tyre në mënyrë që atat të rriten profesionalisht.

/Dritare.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *