Deri në vdekje me buzëqeshje!

Deri në vdekje me buzëqeshje!

Për të promovuar ushtrimin e dizajnit të mirë, MUMEDI, Muzeu i Dizajnit i Meksikës, i përfaqësuar nga Fondacioni MUMEDI, po bën thirrje për shënime për “Vdekjen me buzëqeshje” 2017-2018 Poster Internacional Poster.

Subjekti është vdekja, një konsideratë ose qasje personale, kuptimi në kulturën tuaj, sa frikesohemi, festojmë ose merremi me të. Mund të pasqyrohet në mënyrë serioze ose të gjallë në një teknikë të stilit të lirë.

Një përzgjedhje e 300 deri 500 posterave më të mirë do të ekspozohen në MUMEDI, nga tetori 2017 deri në mars 2018 në zonën e qytetit në Mexico City. Në muajin shkurt të vitit 2018, një koleksion i veçantë i disa posterave më të mirë do të ekspozohet në Finlandë në Muzeun e Posterit Lahti.

Ne kete program mund te aplikojne: dizajnerët, studentët, mësuesit, profesionistët dhe të gjithë të interesuarit në këtë temë, nga çdo pjesë e botës, për të marrë pjesë.

Sperblimi:

  • Tri (3) dizajnet më të mira do t’u jepen produkte të ndryshme të Apple;
  • Posterët e paraqitur duhet të jenë vertikalë dhe me madhësi 60 x 90 cm.

Afati i fundit per dorezim deri me: 25 shtator 2018.

Per me shume informata klikoni ketu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *