Ide si të kombinoni fundin e lëkurës në vjeshtë

Ide si të kombinoni fundin e lëkurës në vjeshtë

Fundi i lëkurës është padyshim një veshje “Must” në garderobën e femrës.

Mund të jetë në ngjyra e modele të ndryshme, e rëndësishme është të shkojë përshtat me format e trupit tuaj. Medeli i ngushtë pas trupi, ose quajtur ndryshe “pencil skirt” është modeli më i pëlqyer nga vajzat.

Këtë fund mund ta përshtatsni sipas stilit sport, duke e kombinuar me një bluzë pambuku dhe atlete, ashtu si mund ta vishni në mbrëmje me taka të larta. Bluzat oversize i shkojnë mjaft mirë gjithashtu këtij fundi, për shkak të kontrastit që krijon. Fotot e përmbledhura në këtë artikull mund t’ju japin disa ide shumë të bukura./kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *