Ja 12 rregulla të arta të njerëzve të fortë mendërisht

Ja 12 rregulla të arta të njerëzve të fortë mendërisht

 1. Ata nuk rrijnë e ngecin në të kaluarën.
 2. Ata nuk dorëzohen, pas dështimit të parë.
 3. Ata nuk harxhojnë kohë për të ndier keqardhje për veten e tyre.
 4. Ata nuk i tremben dhe i largohen ndryshimit.
 5. Ata nuk shqetësohen që të kënaqin këdo.
 6. Ata nuk frikësohen që të ndërmarrin risqe .
 7. Ata nuk bëjnë të njëjtat gabime vazhdimisht.
 8. Ata nuk ndihen keq për sukseset e njerëzve të tjerë.
 9. Ata nuk tremben që të kalojnë kohë në vetmi.
 10. Ata nuk mendojnë se bota u ka borxh ndonjë gjë.
 11. Ata nuk presin rezultate të menjëhershme.
 12. Ata nuk harxhojnë energji me gjëra që nuk munden t’i kontrollojnë. /Bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *