Përse po e sulmojnë mediat vajzën e presidentit Trump?

Përse po e sulmojnë mediat vajzën e presidentit Trump?

Vajza e presidentit të SHBA- ve, Ivanka Trump, nuk i ka shpëtuar asnjëherë vëmendjes së publikut dhe medies. Ato kanë qenë gjithmonë në kërkim të lajmeve dhe sekreteve që fsheh Ivanka. Së fundi, ajo po sulmohet për pamjen dhe trupin e saj, që duket perfekt. Disa kanë hedhur idenë se ajo ka bërë ndërhyrje estetike në trupin e saj, në gjoks dhe në hundë. Dr. Norman Rowe, i cili nuk e ka trajtuar asnjëherë, thotë se kjo gjë është shumë e mundshme.

DENOUfiVoAEshm7
“Duket sikur ajo ka bërë një rinoplasti për ta definuar hundën e saj, duke e balancuar me pjesën tjetër të karakteristikave të fytyrës. Po ashtu duket sikur edhe e ka bërë rritjen e gjinjve. Çdo grua dëshiron të jetë e bukur. Ivanka nuk është veçse e bukur. Ajo është po ashtu një grua me vetëbesim dhe e suksesshme, çka i bën gratë tjera ta admirojmë edhe më shumë dhe t’i dëshirojnë karakteristikat e saj”, sqaron Dr. Rowie.

burimi:living.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *