Trajnim falas për aktivizim rinor!

Trajnim falas për aktivizim rinor!

Bashkimi Evropian dhe Këshilli i Evropës me program të përbashkët për aktivizimin qytetar.

Si mund ti mbeshtesim te rinjte per ti perfshire ne shoqeri dhe te shfaqin potencialin dhe aspiratat e tyre? Nese deshironi te mesoni me teper rreth politikave rinore, kete mund ta arrini permes regjistrimit ne kursin tone online!

Regjistrimi ne kurs eshte i hapur qe tani. Kursi do te zgjate nga 30 tetori deri me 11 dhjetor.

Per tu regjistruar klikoni ketu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *