Cili është personazhi shqiptar që na solli flamingo të vërtetë?

Cili është personazhi shqiptar që na solli flamingo të vërtetë?

Si çdo sezon veror, edhe ky që lamë pas kishte trende dhe tendenca. Përveçse në veshje e aksesorë, personazhe të njohur pozuan gjatë gjithë verës mbi flamingot e famshëm me ngjyrën rozë.

Një personazh i njohur shqiptar na ka treguar se e ka prekur trendin e flamingove prej vërteti! Gazetarja dhe diplomatja e njohur Ulpiana Lama, na ka treguar se gjatë një vizite në Florida ka patur mundësinë të shohë nga afër shpendin e saj të preferuar: Flamingon! “3F”, shkruan ajo për tre flamingot në gjelbërim, flamingo, Florida dhe favourite( i preferuar).

Më në fund, një personazh ndryshe që nuk na solli flamingot plastikë!

\bordo.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *