Kërkohen 16 apsolvent të degës gazetari për realizim të hulumtimit!

Kërkohen 16 apsolvent të degës gazetari për realizim të hulumtimit!

Instituti TIM – per nevojat e realizimit te nje hulumtimit kualitativ kane nevoj per 16 apsolvent të Gazetarisë. Me kete qellim do te realizohen dy grupe diskutimi (cdonjera me 8 pjesmarres) dhe do te zgjasin nga 1 ore e 30 min.

Per cdonjerin prej pjesmarresve do kete kompensim monetar. Grupet e diskutimit do te realizohen ne TIM Institut ne Shkup.

Gjithe te interesuarit duhet te telefonojne ne 070 329 398 ose te shprehin interesimin e tyre ne e-mail adresen:
ana@timinstitut.eu.mk, office@timinstitut.eu.mk

Paraqitje me se voni deri te merkuren 27.09.2017 ne ora 15:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *