Javën e ardhëshme, vjen edicioni i VI i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit në Tetovë!

Javën e ardhëshme, vjen edicioni i VI i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit në Tetovë!

Edicioni i VI i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit në Tetovë (TIFF) – ODA do të mbahet nga 03 deri më 07 tetor 2017 në Tetovë.

Qëllimi i këtij festivali i cili realizohet për të gjashtën here rradhazi është të afroj artistët dhe regjisorët e filmit me kusht që të risë vetëdijen kritikuese dhe shkëmbimin e ideve, prezentimin e punëve kulturore dhe të ngjajshme.

Përgjat festivalit do të transmetohen filma nga artistë dhe vende të ndryshme.

Ceremonia e hapjes zyrtare do mbahet me 03 tetor, në ora 20:00 me shfaqen e fimit “Hunting Flies” (Gjuetia e mizave) e udhehequr nga Izer Aliu, një film i prodhuar nga produksioni Norvegjez i realizuar në Maqedoni, kumtojnë udhëheqësit e festivalit. /bonzo.info/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *