Kushtuar vajzave që nuk i pëlqejnë burrat në moshë, ky këtu nuk është kurrsesi sa mendoni

Kushtuar vajzave që nuk i pëlqejnë burrat në moshë, ky këtu nuk është kurrsesi sa mendoni

Interneti është magjepsur pas këtij modeli nga Singapori. Kjo nuk ka asgjë të çuditshme, por lajmi merr një kthesë. Ky burrë, Chuando Tan, po i trondit të gjithë për shkak se duket shumë më i ri dhe në formë për moshën që ka.

Shikojeni Tan me muskujt e tij të barkut “six-pack” dhe kokën plot me flokë të zinj dhe thoni çfarë moshe i jepni. Është e vështirë, por nëse dikush ka thënë 25 vjeç, ta shumëzojë për dy dhe do keni moshën e saktë, sepse ky burrë është 50 vjeç, madje 51.

Një ish-këngëtar pop-i që tani punon si fotograf për të plotësuar të ardhurat nga karriera si model, Tan njihet për stërvitjen e rregullt dhe “zakonin të mos bëjë banjë natën vonë apo herët në mëngjes”.

Sigurisht as nuk fillon dhe as nuk mbaron këtu, por një gjë është e sigurt, stërvitja e rregullt i bën mirë trupit. Në mos do jeni si Tan, nuk do dukeni si babai i tij./revistaclass/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *