Ky është vendi i sekreteve femërore, Women’secret , marka spanjolle për herë të parë në Shqipëri nga Fashion Group Albania

Ky është vendi i sekreteve femërore, Women’secret , marka spanjolle për herë të parë në Shqipëri nga Fashion Group Albania

Prej disa ditesh tashme qyteti i Tiranes gumezhin nga nje secret femeror qe ngjalli jo pak interes e kureshtje, dhe qe beri qe te gjitha vajzat te cilat u preken nga ky sekret ta komentonin gjate mes mikeshash. Marka spanjolles me nje sukses mbare boteror ne linjat e veshjeve intime, pizhamave dhe atyre te plazhit Women’secret tashme kishte ardhur edhe ne Shqiperi.
Kjo marke e krijuar nga femrat per femrat sjell nje inovacion ne tregun tone qe ne konceptin e dyqanit I cili eshte shume femeror e mikprites, ne gamen e gjere dhe gjitheperfshirese te artikujve por mbi te gjitha faktin konkret qe dhe nje marke luxury mund te jete e perballueshme per cdo shtrese.
Women’secret eshte krijuar ne Spanje ne fillim te viteve 1990 dhe tani ajo numeron rreth 700 dyqane ne mbare boten duke siguruar suksesin ne cdo shtet qe eshte prezente.
Diferencen ne kete sukses e ben vete filozofia e markes e cila ka ne qender femren, qe pavaresisht moshes kerkon te djehet E BUKUR, KOMODE, JOSHESE e PROVOKUESE hera heres. Gjithashtu edhe gama e madhe gjithperfshirese e artikujve. Cdo sezon Women’secret sjell ne treg mbi 1’700 produkte te cilat mbulojne nevojat e femrave qe ne adoleshence ne te perditshmen apo rastet e vecanta ne periudhen para ose pas shtatzanie, te pershtatshme edhe per gra ne moshe.
Diferenca qe women’secren sjell per bleresi shqiptar nga konkurenca, eshte pikerisht sepse ajo eshte marka:
– Per femrat nga 17 deri ne +55 vjec
– Qe ka nje diversitet modelesh
– Ku shumllojshmeria e prerjeve ne pershtatje me co model apo specifike trupi eshte me e madhja ne treg
– Qe cilesia superior I ben ato produkte sa komode aq edhe sensuale
– Ku cdo linje vjen e plotesuar qe nga produkti kryesor e deri tek aksesoret plotesues sic jane veshjet per shtepi, qe vijne qe nga pizhamat, rrobdishanet, pandoflat apo ato te plazhit ku kostumet e banjes plotesohen me aksesore, canta, pandofla e shaje te te njejtit model
– Ku linja “shape” e cila ndihmon ne rimodelimin e trupit, sjell artikujt qe cdo femer ka kerkuar prej kohesh, me material te holle – te bute e qe nuk pengojne frymemarrjen
– Qe ceshtjeve sociale me ne qender femren, sic eshte lufta kunder kancerit te gjitrit, jane perkushtimi I saj. Women’secret eshte e para marke qe prej sensibilizimit ka krijuar dhe hedh se shpejti ne treg produkte te ideuara dhe prodhuara per femrat qe kane kryer operacione te ketij tipi
– Getat e corapet vijne ne modele te ndryshme ku reflektohen bukur trended e sezonit
Por Women’secret nuk do te kishte kuptim pa Man’secret . Ne periudha te vecanta te vitit sidomos ne festa ku linja te vecanta artikujsh, si pizhama kanatjere boxer etj I dedikohen pikerisht atyre.

\living.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *