Trendet e grimit për sezonin e vjeshtës: Mbizotëron ngjyra bordo

Trendet e grimit për sezonin e vjeshtës: Mbizotëron ngjyra bordo

Lajmi i keq është se ka ardhur koha për t’i larguar bikinit dhe për t’u përgatitur për stinën e vjeshtës.

Por si gjë e keqe që ka një të mirë dhe anasjelltas, lajmi i mirë është se këtë vit ka shumë trende të mrekullueshme të grimit për t’i provuar në sytë, buzët dhe faqet tuaja!

Thuajse se si çdo herë tjetër, edhe kësaj radhe vazhdojnë të jenë në modë ngjyrat e kuqe (kryesisht e kuqe e mbyllët), ngjyra bordo dhe grimi ‘nude’.

Më poshtë, Telegrafi ju sjell trendet e grimit për sezonin e vjeshtës 2017:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *