Bursat e Qeverisë Izraelite për studentët ndërkombëtar!

Bursat e Qeverisë Izraelite për studentët ndërkombëtar!

Bursat e Qeverisë Izraelite për studentët ndërkombëtar jane te hapura. Bursa u dhurohet studenteve per te ndjekur shkolla verore te gjuheve dhe nje vit akademik ose studime bazuar mbi hulumtime.

Qellimi i Qeverise Izraelite eshte qe permjet ketyre bursave tu jape mundesi dhe ti stimuloj studentet te cilet kane arritje te mira akademike. Aplikantet duhe te kene nje diplome te nivelit bachelor ose me te laerw dhe te kene arritje te suksesshme akademike.

Per me teper informata, klikoni ketu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *