“Detyrë klase”, ekspozita me gjëegjëza nga Eljan Tanini

“Detyrë klase”, ekspozita me gjëegjëza nga Eljan Tanini

Kujtime fëmijërie, letra të grisura me gjurmët e vizatuara në mur, vese, vëzhgime, shikime fshehtësie, portrete të rriturish, habi lumturie, dashuri, gogola me gjëegjëza, janë pjesë e këtij cikli me titullin “Detyrë Klase” nga Eljan Tanini.

Kjo ekspozitë po vizitohet nga shumë fëmijë dhe të rritur.

Autori përmes kësaj ekspozite ka si qëllim të kthehet në fëmijëri, duke provokuar me pastërtinë e dëshirave njerëzore. Teknika e përdorur për këto punime është akrilik mbi kanavacë.

Ekspozita është hapur më 25 shtator dhe do të qëndrojë e hapur deri më 5 Tetor tek Vila Irobrush, Rruga Qemal Stafa, Tiranë. / KultPlus.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *