Ivan Brezak Brkan, “aristokrati i internetit” është folësi i radhës në AllWeb Albania 2017

Ivan Brezak Brkan, “aristokrati i internetit” është folësi i radhës në AllWeb Albania 2017

Folësi i radhës në Konferencën e Marketingut Dixhital është Ivan Brezak Brkan!

Ivan është themeluesi dhe redaktori i Netokracija.com, i cili e filloi karrierën e tij të gazetarisë teknologjike duke shkruar për TechCrunch dhe revista të ndryshme teknologjike / biznesi kroate, por gjithashtu këshilloi kompani si Microsoft dhe Kolektiva për praninë e tyre në internet.

Forbes e ka quajtur atë “aristokrati i internetit” në çështjen e saj të veçantë “Gjenerata 2013“. Ivan ka qenë gjithashtu një mentor dhe këshillues startupi në Hubraum, Seedcamp, Eleven, Shift Split, How to Web dhe të tjerë, si dhe drejtor i konferencave RockPaperStartups dhe OMGcommerce të Netokracija. Ivan është anëtar i komisionit të ri të medias të Komitetit Olimpik Kroat.

AllWeb është Konferenca e parë e Marketingut Dixhital në Tiranë. Organizohet që nga viti 2012 në Shkup duke mirëpritur në skenën e saj folës profesionistë nga kompani që përfaqësojnë marka të mirënjohura ndërkombëtare.

Ky është viti i dytë që AllWeb mirëpret në Tiranë folësit më të mirë nga e gjithë bota për të vënë në dukje mjedisin gjithnjë e në ndryshim të marketingut dixhital.

Për më tepër informacion kontaktoni me:
Gerti Boshnjaku, në +355 67 20 11 531 ose marketing@newmedia.al

Si edhe me Darko Buldioski, në 070/ 30 70 40 ose në darko@newmedia.mk

Ngjarja në 12 Tetor tek Tirana Business Park

Blini Biletën tuaj Online TANI dhe kurseni 70 Euro…https://allweb.al

/Teknologjia Sot/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *