Punëtori për gjuhën e shkruar dhe folur angleze në Amsterdam

Punëtori për gjuhën e shkruar dhe folur angleze në Amsterdam

Kjo është një punëtori e cila ka për qëllim të ju ndihmoj juve të përmirësoni aftësitë tuaja të gjuhës angleze. Puntoria do të zhvillohet nga 26 nentori deri me 1 dhjetor 2017 në Amsterdam, Hollandë.

Puntoria do kontriboj në përmirësimin e shkrimit tuaj në gjuhë angleze, por njëkohësisht edhe në përmirësimin e aftësive tuaja të komunikimit.

Cmimi per pjesmarrje ne kete punetori eshte 550 euro (perfshin akomodimin dhe ndjekjen e programit)

Per tu bere pjese e trjanimit dergoni nje e-mail me subjekt  “Professional English Speaking and Writing Workshop” tek email adresa – netherlandsinstitute@gmail.com  dhe nje kopje tek info@uconsulting.nl

Për më tepër, klikoni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *