Voglushja vjedh kokoshka nga Princ Harry – reagimi i tij i jashtëzakonshëm (VIDEO)

Voglushja vjedh kokoshka nga Princ Harry – reagimi i tij i jashtëzakonshëm (VIDEO)

Princ Harry, këto ditë është në Kanada, vendlindja e të dashurës së tij Meghan Markal. Harry shpesh viziton ngjarje publike, kështu u gjend edhe në një ndeshje sportive i ulur afër një nëne me një fëmijë. Princi me siguri ishte shumë sipatik për voglushen, prandaj ajo edhe ja vidhte kokoshkat…

Kur Princi e vërejti se vajza han konkoshka nga paketi i tij, ai filloj të luaj me të. Videoja u bë shumë e famshme rreth botës dhe veçse më e kanë parë të gjithë dashurinë e princit për fëmijët. Po a thua vallë kur ai dhe Meghan kanë në plan një princ të vogël? /bonzo.info/

toddler steal popcorn from prince harry and his reaction is amazing

Posted by Dear Math, Grow up and solve your own problems. on jueves, 28 de septiembre de 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *