BonZo vjen me intervista ekskluzive nga kandidatët për kryetarë komunash!!

BonZo vjen me intervista ekskluzive nga kandidatët për kryetarë komunash!!

Në prag të zgjedhjeve të reja lokale, ku popullata e re që ne përfaqësojmë brengoset po aq sa edhe të tjerët për fatin e komunave që takojmë dhe duart që do të mbajnë atë timon, ne do të sjellim intervista ekskluzive me kandidatët për kryetarë komunash.

Kështu popullata e re do të mund të kuptojë se ku janë ata në platformat e kandidatëve për kryetarë komunash.

Intervistat do të publikohen nga e hëna, në renditje kronologjike sipas kohës që i kemi pranuar përgjigjet në pyetjet tona. /bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *