Kafeja ul rrezikun e sëmundjes së zemrës dhe ka antioksidantë që shmangin kancerin. Është edhe një qetësues. Ajo madje mund të parandalojë dhimbjet e muskujve pas stërvitjes.

Lajmi i mirë: Hulumtimet tregojnë se nëse kafja shqetëson stomakun tuaj, mund të pini llojin e gabuar.

Një studim zbuloi se kafeja me ngjyrë të errët janë më të lehta për stomakun, pasi kanë një përbërës të vecantë që e mbrojnë stomakun tuaj nga aciditeti.

Pra, nëse dëshironi të shijoni kafe, por nuk doni të ekspozoni veten ndaj tretësve kimikë, gjëja më e lehtë për të bërë është të provoni në fillim një kafe me ngjyrë të errët. Ndryshimin do ta vini re shpejt!/Shije.al