Të rinjtë e Tetovës nga nesër mund të shkojnë në Grish!

Të rinjtë e Tetovës nga nesër mund të shkojnë në Grish!

Të rinjtë Tetovar nga nesër kanë edhe një vend më tepër për tu argëtuar, në hapsirat relaksuese të Grish Caffe.

Nën tingujt e gitarës akustike dhe vokalit përkëdhelës të këngëtares Fjolla Ibrahimi dhe Pëllumb Qerimi do të bëhet edhe hapja solemne e kafesë ditën e mërkurë (04.10.2017) në ora 20:30!

Kafja ndodhet në afërsi të Universitetit të Evropës Juglindore, në një nga lokacionet më të frekuentuara nga studentët dhe nxënësit e qytetit.

Nga redaksia jonë ju urojmë punë të mbarë dhe suksese. /bonzo.info/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *