Ja çfarë pritet të ndodhë në 5 Tetor. Mbani sytë nga qielli!

Ja çfarë pritet të ndodhë në 5 Tetor. Mbani sytë nga qielli!

Vendosni alarmin në 5 tetor sepse ‘hëna e të korrave’ është një fenomen i pazakontë që nuk duhet ta humbisni. Hënën e plotë të tetorit, e quajtur ndryshe ‘hëna e plotë e gjuetarit’, do ta shihni në 5 tetor, një hënë 100% të plotë që do të vijojë të duket e plotë edhe për disa ditë në vazhdim dhe do ta shfaqet pak pas perëndimit të diellit.

Një vit më parë shumë njerëz dëshmuan ‘superhënën’, e cila ndodhej aq pranë tokës sa dukej gjigande. Falë afërsisë së tyre me horizontin, hëna e tetorit do të jetë shumë e shndritshme, me tonalitete të portokallisë, të verdhës ose të kuqes. /anabel.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *