Janë praktike, ju mbajnë ngrohtë dhe të përshtatshme për t’u veshur edhe për në punë! Jo vetëm për fundjavë, por do të ndiheni komodë edhe gjatë tetë-orarshit të punës suaj! Modelet që kemi përzgjedhur në galeri janë trende të stinës nga shtëpi të njohura mode, pse mos t’i bëni tuajat? Meshkuj, kjo vjeshtë ju do të veshur bukur e me stil! /bordo/