Tipi i gruas me të cilën nuk duhet të martoheni kurrë sipas ekspertëve!

Tipi i gruas me të cilën nuk duhet të martoheni kurrë sipas ekspertëve!

Të gjithë jemi dakord se asnjë person nuk është perfekt, por ka disa raste kur karakteristikat e femrës që keni në krah, tregojnë se nuk do keni një fund të lumtur me të.

Ja 5 tipet e femrave me të cilat nuk duhet të martoheni kurrë:

Gruaja e zemëruar

Të gjitha femrat janë të mërzitura dhe të zemëruara me meshkujt shumicën e kohës. Ndoshta sepse ai mashkull e ka bërë të vuajë dhe ia ka thyer zemrën shumë herë, por ky lloj femre është gjithmonë e acaruar dhe e mërzitur dhe thotë gjëra shumë të shëmtuara, se sa i keq ose se sa i padobishëm është partneri i saj.

Gruaja egoiste

Nëse doni të keni një jetë të lumtur dhe një familje të bukur ku të dy partnerët mendojnë të plotësojnë dëshirat dhe nevojat e njëri-tjetrit duhet të qëndroni larg nga femrat egoiste. Sepse një femër e tillë do sigurohet që dëshirat e saj të jenë gjithmonë urdhër për ju pavarësisht nëse ju mundeni ose jo t’ia plotësoni.

Gruaja flirtuese

Do ju pëlqente nëse gruaja juaj do ishte gjatë gjithë kohës duke flirtuar me dikë tjetër? Nuk e besoj. Prandaj po kaloj tek femra tjetër.

Tekanozja

Një femër e cila është rritur duke pasur gjithçka që dëshiron ndoshta nuk është zgjedhja juaj më e mirë. Pavarësisht çdo gjëje që ju mund të bëni për të ajo nuk do jetë asnjëherë e kënaqur. Kini parasysh që pa martesës shumë shpejt vijnë fëmijët dhe fëmijët kërkojnë sakrifica.

Gruaja që bën vetëm thashetheme

Duket sikur ajo e ka gjatë gjithë kohës mendjen se çfarë janë duke bërë të tjerët? Gjithmonë është më shumë e fokusuar tek problemet e të tjerëve dhe më pak tek të saj? Atëherë nuk besoj se e doni një femër të tillë në krahë për të kaluar gjithë jetën tuaj bashkë. Një mashkull ka nevojë për një femër e cila është e fokusuar tek jeta e tyre dhe tek planet e përbashkëta që kanë. Nëse ajo është shumë e zënë duke u marrë me problemet e të tjerëve e keni të humbur betejën që në fillim. Shije.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *