21 filma që nuk duhet të humbisni këtë tetor [FOTO]

21 filma që nuk duhet të humbisni këtë tetor [FOTO]

Çmimet Oskar po afrohen dhe Tetori ka shumë material të mirë për eventin e rradhës. Për më tepër vjeshta ka ardhur dhe këto filma do ju mbajnë më afër me njëri-tjetrin gjatë ditëve të ftohta. I hedhim një sy listës së filmave që duhet të shikoni këtë muaj:

Blade Runner 2049

1.jpghbz-october-2017-movies-blade-runner-2049-1506963793.jpg

The Mountain Between Us

hbz-october-2017-movies-the-mountain-between-us-1506963795.jpg

Better Watch Out

hbz-october-2017-movies-better-watch-out-1506963793.jpg

The Florida Project

hbz-october-2017-movies-the-florida-project-1506963795.jpg

UNA

hbz-october-2017-movies-una-1506963796.jpg

Dina

hbz-october-2017-movies-dina-1506963793.jpg

78/52

hbz-october-2017-movies-78-52-hitchcock-shower-scene-1506963796.jpg

Te Ata

hbz-october-2017-movies-te-ata-1506963795.jpg

Happy Death Day

hbz-october-2017-movies-happy-death-day-1506963794.jpg

Marshall

hbz-october-2017-movies-marshall-1506963794.jpg

Breathe

hbz-october-2017-movies-breathe-1506963793.jpg

Proffesor Marston & The Wonder Woman

hbz-october-2017-movies-professor-marston-and-the-wonder-women-1506963794.jpg

The Meyerowitz Stories (New & Selected)

hbz-october-2017-movies-the-meyerowitz-stories-1506963795.jpg

Tom of Finland

hbz-october-2017-movies-tom-of-finland-1506963795.jpg

Human Flow

hbz-october-2017-movies-human-flow-1506971692.jpg

The Snow Man

hbz-snowman-1-1506971594.jpg

Wonderstruck

hbz-october-2017-movies-wonderstruck-1506963796.jpg

Tragedy Girls

hbz-october-2017-movies-tragedy-girls-1506963796.jpg

God’s Own Country

hbz-october-2017-movies-gods-own-country-1506963794.jpg

Novitiate

hbz-october-2017-movies-novitiate-1506963794.jpg

The Square

hbz-october-2017-movies-the-square-1506963795.jpg

/intv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *