Vajza më e bukur në botë tashmë është rritur, shikoni si duket

Vajza më e bukur në botë tashmë është rritur, shikoni si duket

Thylane Blondeau, është cilësuar si vajza më e bukur në botë kur ishte vetëm 6 vjeçe. Ajo tashmë është 16, dhe vazhdon të mbetet një vajzë mjaft e bukur.

Thylane Blondeau, është cilësuar si vajza më e bukur në botë kur ishte vetëm 6 vjeçe. Ajo tashmë është 16, dhe vazhdon të mbetet një vajzë mjaft e bukur.

Edhe pse ka punuar për një sërë markash prestigjoze, famën më të madhe modelja e ka marrë kur fotoja e saj u bë virale në rrjetet sociale.

Njerëzit filluar ta etiketonin si vajza më e bukur në botë. Në fakt edhe sot Thylane ka ruajtur të njejtat tipare, dhe atë bukuri të thjeshtë si në fëmijëri../RevistaClass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *