Andrra Destani në prehërin e sheikut arab? (FOTO)

Andrra Destani në prehërin e sheikut arab? (FOTO)

Shpesh vendet e Lindjes i bëjnë vizitorët e tyre ithtar të kulturës e veshjes karakteristike që ata kanë ruajtur me shekuj të tërë. Edhe për Andrrën dhe Sinanin ka qenë një adrenalinë e tillë vizita e tyre në këto vende.

Sinani për më tepër ka veshur kostumin arab, i cili duket se ka përjetuar ndjenjën e të qenurit sheik. E për të përforcuar këtë ndjenë Andrra si një prej femrave më të bukura, ka qenë ajo që i qëndroi në krahë./Tetova1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *