Bursat e Universitetit të Oksfordit për studentët e vendit në zhvillim!

Bursat e Universitetit të Oksfordit për studentët e vendit në zhvillim!

Nje numer i madh i kolegjeve ne Oksford u ofrojne lehtesime financiare dhe bursa studenteve te cilet vine nga vendet ne zhvillim, politik ose financiar, ose programe studimore te cilat nuk parashihen ne ato vende.

Bursa perfshin studime deridiplomike ne te gjitha fushat, perpos mjeksise.

Bursat jepen ne afat 2 – 3 vjet.

Afati i aplikimit per kete burse eshte deri me 18 shkurt 2018

Per me teper informata klinkoni ketu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *