Bursat per artet vizuele 2017

Bursat per artet vizuele 2017

 

The Clark ofron mes 10 deri ne 16 bursa cdo vjet. Studente kombetar, nderkombetar, kritike dhe profesionist te muzeumeve jane te ftuar te aplikojne me projekte te cilat do e zhvillonin dhe vini ne pah mirkuptimin e arteve vizuale dhe rolin e tyre ne kulture.

 

Si te aplikoni?

Per te aplikuar duhet te kompletoni formen e aplikimit.

Per me shume informata klikoni këtu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *