Inter mbrojta sërish në qëndër të  vëmëndjes

Inter mbrojta sërish në qëndër të vëmëndjes

Inter mbrojta sërish në qëndër të  vëmëndjes. Starti i mirë  i kampionatit ka bërë  që  drejtuesit zikaltër të  mos ndalen me përforcimet. Mbrojtja është  një  repart që  deri më  tani ka arritur të  bëjë  një  paraqitje të  mirë , në  krahasim me sezonin e kaluar edhe pse vë nd për përmisim ka gjithmon dhe me teknikun Luciano Spalleti që  nuk dë shiron t’ia lë rë  asgjë  rastë sisë . Pritet që  në  Janar, drejtuesit e skuadrës të  ndë rhyjnë  në  disa reparte dhe vë më ndja më  e madhe pritet të  jetë  në  sektorin e prapavijës.

Drejtori i pë rgjithshëm i Suning, Walter Sabatini është  duke punuar intenisvisht për afrimin e emrave cilësorë  dhe dy janë  kandidatë t. I pari ë shtë  Tin Jedvaj i Bayern Leverkusen dhe Yanga Mbiwa i Olimpique Lion. Për të  dy kë ta futbollistë  tratativat kanë  nisur ndërsa në  Janar gjërat pritet të  bëhen akoma edhe më  konkrete. Përsa i përket cështjes së  mesfushorit Mesut Ozil, Inter duket se është  skuadra me e favorizuar për të  siguruar shërbimet e tij, pasi Man.United është  tërhequr nga gara për gjermanin. Janar pritet të  jetë  një  muaj shumë  produktiv për zikaltë rit. /SuperSport/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *