Këto janë shifrat e shitjeve për Galaxy S8 dhe S8+

Këto janë shifrat e shitjeve për Galaxy S8 dhe S8+

Galaxy S8 dhe S8 + janë pajisje pothuajse gjysmë vjeçare – nuk është ende koha për analizimin e pjesëmarrjes në treg, por ne mund të shohim se si po performojnë në treg.

 AppBrain (një rrjet reklamimi mobil) sjell shifrat. Vini re se këto shifra janë vetëm për telefonat Android, iPhone nuk përfshihen.

Në SHBA, një treg kryesor për Samsung, S8 Duo ka 5.8% treg të kombinuar, rreth gjysma e prodhimit të S7 (10.3%). S5 më i vjetër është 4.6%. Në Kanada, Galaxy S7 dhe S7 Edge kanë një total prej 12.6% ndërsa pjesa e kombinuar e S8 është nën 5%. Në të dy vendet, S7 më i vogël është pajisja më e shitur individuale.

Jo aq në Mbretërinë e Bashkuar ku S7 është në krye. Pjesa e përgjithshme e prodhimit të 2016 është me një total 15.4% krahasuar me 6% për modelet 2017. Në Gjermani, Galaxy S8 + ka nën 2% të tregut ndërsa S8 qëndron në 3.1%. Telefonat S8 treguan popullaritet në Zvicër (8.6%), Norvegji dhe Suedi (të dyja 6.8%). /Almakos/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *