Trondit sërish kolumbiania që parashikoi saktë tërmete dhe vdekjen e të famshmëve: Kjo do t’i ndodhë botës

Trondit sërish kolumbiania që parashikoi saktë tërmete dhe vdekjen e të famshmëve: Kjo do t’i ndodhë botës

Deseret Tavares një parashikuese fati nga Amerika ka tronditur me parashikimin e saj të fundit.

Pasi parashikoi saktësisht një seri tërmetesh në Kili dhe Haiti ajo thotë se 6 qytete amerikane do të shkatërrohen në një sulm bërthamor.

“Ne do të bombardohemi në tokën amerikane. Qyteti im, Los Angeles, do të shkatërrohet… ” ishte një nga parashikimet që kjo grua, e lindur në Guateque (Boyacá), ia besoi programit ”Los Informates”.

“Armët bërthamore do të jenë në Shtetet e Bashkuara… ne do të kemi 6 qytete që do të shkatërrohen, kimikisht”, tha Tavares.

Ajo parashikoi që Donald Trump do të arrinte presidencën e Shteteve të Bashkuara, pavarësisht nga fakti se sondazhet dhe shtypi do të favorizonin Hillary Clinton.

Ajo është këshilltarja e të famshmëve si Steven Spielberg, James Cameron, Angelina Jolie dhe Brad Pitt.

Plot $ 1,000, kushton një konsultim me ‘fallxhoren’ kolumbiane.

Ajo që Deseret Tavares sheh në vitet e ardhshme është shkatërrimi dhe vdekja. Ajo madje parashikon dhe vdekjen e saj.

Tavasres i tha gazetares Laura Gamba të Los Informantes se Donald Trump nuk do t’i japë fund mandatit të tij presidencial, sepse e pret një fat i tragjik:

“Trump nuk i jep fund presidencës së tij… Unë pashë se në dy vitet e para të presidencës së tij ai do të vritet nga një amerikan”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *