Dy në një: triko-fustan!

Dy në një: triko-fustan!

Sezoni i veshjeve te thurrura ka ardhur!  Nese gjithnje e keni pasur medyshjen nese te veshni triko apo fustan te thurrur, ne ju prezentojme trendin i cili do e shenoj vjeshten! Triko dhe fustan pernjeher! Ky eshte kombinimi ideal per ditet e vjeshtes dhe dimirit i cili do ju kursej para dhe kohe!

Nje veshje racionale e cila mund te kombinohet me pjese te tjera nga garderoba ose te vishet si e vecante. Eshte zgjedhja e duhur, per momentet kur nuk keni ide se cka te vishni! /bonzo.info/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *