Si të realizoni grimin e syve si një makeup artiste e vërtetë

Si të realizoni grimin e syve si një makeup artiste e vërtetë

Aplikimi i pluhurave dhe lyerja e syve nuk është aq e lehtë sa mendoni dhe këtë gjë e vërtetoni pasi merrni mundimin të lyeni sytë si një profesioniste. Një paletë makeup-i ka të paktën 3 nuanca dhe pa parë disa video në internet vështirë se mund të grimoheni bukur. Në fillim duhet aplikuar ngjyra më e hapur, bishti i syrit duhet theksuar me ngjyrën më të fortë, nën vetull duhet pak pluhur shkëlqyes… ehh sa thjeshtë ngjan në teori, por në praktikë , duket se jo të gjitha shkëlqejmë! Për t’jua bërë sa më të lehtë Living ka mbledhur më poshtë disa video se si të grimoni sytë si një artiste makeup-i e vërtetë /living.al/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *