10 parashikimet katastrofale për vitin 2018

10 parashikimet katastrofale për vitin 2018

Kur flasim për parashikimet që mund të ndodhin disa janë të besueshme disa janë të pabesueshme mandej edhe te frigshme. Lexoni këto 10 parashikime që mund të ndodhin.

1. Vullkani i Vezuvit do të shpërthejë

Nostradamus parashikoi se në vitin 2018 ky shpërthim do të trondiste gjithë Italinë. Mund të shpresojmë vetëm se nuk do ndodhë. Shpërthimi i këtij vullkani do të ishte katastrofik

2.Demokratët do të mbizotërojnë në Dhomën e Përfaqësuesve të Shteteve të Bashkuara

Shumica e anëtarëve në Dhomën e Përfaqësuesve të Shteteve të Bashkuara janë republikanë, por kjo mund të ndryshojë në të ardhmen e afërt. Çdo gjë mund të ndodhë kur bëhet fjalë për politikën.

3.Ekonomia globale do të përjetojë një kolaps

Ky është një tjetër parashikim i Nostradamus. Ai parashikoi se kolapsi financiar do të ndodhte për shkak të mospërfilljes së “status quo”.

4. Kina do të bëhet superfuqi e re botërore

Tensionet e një llojeve të ndryshëm po rriten vazhdimisht në botë, prandaj ky parashikim mund të jetë më realist se sa ne do të donim ta pranonim.

5. Po afrohet lufta e 3 botërore.

Sipas Nostradamus, Lufta e Tretë Botërore mund të fillojë në 2018 dhe do të zgjasë për 27 vjet. Kjo luftë midis fuqive të mëdha do të shkaktojë dëm të madh. Pak do të jetë në gjendje të gëzojë paqen që do të pasojë.

6. Një formë e re e energjisë do të gjendet në Venerë

Ky parashikim është bërë nga një gjyshe dhe duket pak e pabesueshme pasi aktualisht nuk ka plane për të dërguar anijen në Venerë. Kush e di, ndoshta gjërat do të ndryshojnë ?!

 7. Do të ketë shumë fatkeqësi të shkaktuara nga tërmetet dhe vullkanet

2018 do të jetë një vit i stuhishëm për shkak të naftës së Alaskës dhe tërmeteve të vazhdueshme. Megjithatë, pikërisht për këtë, shumë shtete do të bashkohen dhe do të formojnë një aleancë. Nostradamus parashikoi gjithashtu se do të ketë shumë tërmete në vitin 2018.

8.Do të filloj përdorimi i Myspace sërisht

Jennifer Greigel është profesor i komunikimit në Universitetin e Syracuse dhe beson se njerëzit do të fillojnë të përdorin Myspace përsëri.

“Shumë njerëz e përdorin Facebook për 10 vjet dhe mendoj se ata kanë dëshirë për lidhje më të madhe ndërpersonale. Nuk do të habitem nëse po dëshmojmë kthimin e disa platformave sociale si Myspace, “tha ajo.

A do të kalonit në Myspace?

 

9. Kim Jong-un do të humbasë pushtetin

Craig Hamilton Parker është një profet i vetëshpallur i cili arriti të parashikojë se Trump do të bëhet president dhe se Britania e Madhe do të largohet nga Bashkimi Evropian. Përveç kësaj, ai parashikon edhe më shumë sulme terroriste dhe sulme masive në Britani të Madhe.

10. Putini përsëri do të bëhet president

Duke pasur parasysh se Alexei Navalny nuk do të jetë në gjendje të kandidojë për president të Rusisë, sepse ai akuzohet për korrupsion, ekziston një probabilitet i lartë që kjo të ndodhë me të vërtetë. Është shumë e mundshme që Putin të mbetet figura politike dominuese në Rusi për 25 vjet./bonzo.info/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *