3 trende të 2018 për dekor të enterierit

3 trende të 2018 për dekor të enterierit

Vitin e ri, shumica e njërzve e marrin si pretektst për të sjellur diçka të re qoftë në vete qoftë në shtëpitë e tyre, shkruan Bon Zo.

Andaj ju prezantojmë 3 trendet e 2018 për dekorim të shtëpive.

Qershia  – në qoftë se vitin e kaluar ananasi ishte pema kryesore për dekorim të ambienteve, dhe atë i paraqitur në forma të ndryshme, këtë vit është ndryshuar me qershinë. Dekoret në formë të qershisë  po bëhen yjet e entetrierit veçanërisht qershia në tone metalike si argjendi, ari ose bronzi.

Format rrethore – Çdo gjë që është në formë rrethore është një hit i vërtetë. Sidomos pasqyrat në një stil popullor skandinave që mund të njihen në formën tipike rrethore.

Druri errët – druri i errët merr popullaritetin e saj për shkak të kontrastit që krijon në dhomat e dekoruara me ngjyra të hapura. Falë kthimit të viteve ’70, druri i errët i është përsëri në modë. Majfton një detaj të ndryshonë dhomën tuaj për të ndjerë kontrastin./bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *