7 mënyra të thjeshta deri tek floku perfekt kaçurels!

7 mënyra të thjeshta deri tek floku perfekt kaçurels!

 

Nga duart magjike të stilistit Vernon François.

1. Zgjidh flokët kaçurela.

2. Mos ju koundërvij një look-u.

3. Kini durim.

4. Mos u mundoni shumë.

Tani, mbani mend këto këshilla, entuziazmoheni dhe provoni njërin nga këto 7 stile! /bonzo.info/

Leyna

1. Vendoni gjel per stilim dhe perdorni gishtat dhe kreher te mire. 

2. Shfrytezoni gishtat per ti shkundur floket. 

3. Mbani kacurelat ne formen natyrale, lejoni floket te thahen vetvetiu ose perdorni tharresin. 

4. Levizni drejtimin e flokeve teksa i thani. 

5. Ndani kacurelat nga njera-tjetra.

6. Shtrini majat.

7. Vendoni krem te lehte per stilim nje serium qe do u jape flokve tuaj definim dhe shkelqimin e nevojshem. 

Produkti kyc:

COURTESY IMAGE

BUY NOWVernon François Styling Cream, $25

Marley

RUBEN CHAMORRO

1. Ndaje lëmshin me gishta.

2. Vëndoni balsam për flokë dhe lejeni të bëj punën e tij.

3. Thani flokët. 

4. Ngrini gjithë flokët lart pasi ti keni tharrë.

5. Shtrini majat me nje brushë të vogël. 

6. Rotulloni dhe futni brenda një lëmshi më të gjatë flokët qe jane shume te shkurter. 

Produkti kyc:

COURTESY IMAGE

BUY NOWVernon François Leave-In Conditioner, $28

Anabelle

RUBEN CHAMORRO

1. Vendoni dhe lini qe te bej efekt nje sprej per ti bere floket e laget. 

2. Shperndaje. 

3. Kapni një bisht të poshtëm.

4. Bishtin shëndronja në një kulac. 

5. Terhiqni dhe shtyni mbrapa pjeset e perparme. 

6. Definoni kacurelat.

Produkti kyc:

COURTESY IMAGE

BUY NOWVernon François Re~Vamp Moisture Spray, $26

Alima

RUBEN CHAMORRO

1. Aplikoni llak për flokë. 

2. Lidhni floket lart ne seksione te vogla rreth fytyres tuaj.

3. Perseriteni hapin e dyte, nga njera ane e veshit ne tjetrin, derisa cdo pjese e flokut rreth fytyres te jete komplet e realizuar sipas instruksioneve ne hapin 2. 

4. Aplikoni edhe me teper llak me kusht qe floket te mos levizin. 

5. Thani majat e flokeve.

6. Shtrini majet.

Produkt kyc:

COURTESY IMAGE

BUY NOWVernon François Pure-Fro Moisture Spray, $26

Rijuta

RUBEN CHAMORRO

1. Zgjidheni lemshin.

2. Aplikoni llak te njome.

3. Rrotulloni kacurelat tuaja me gishta

4. Lereni ajrin ti thaje floket tuaj.

5. Pjesën e perparme te flokeve kapni mbi koke ne formen e nje kulaci, kurse pjesen tjeter lereni te shtrihet mbrapa. 

Produkti kyc:

COURTESY IMAGE

BUY NOWVernon François Mist Nourishing Water, $18

Sunita

RUBEN CHAMORRO

1. Aplikoni llak te njome neper gjithe floket tuaj..

2. Aplikoni gjell. 

3. Perdorni llastiket per floke si aksesore.  

Produkti kyc:

COURTESY IMAGE

BUY NOWGot2b Ultra Glued Invincible Styling Gel, $9

Sarah

RUBEN CHAMORRO

1. Aplikoni llak te njome. 

2. Thani floket tuaj me nje nxehtesi minimale. 

3. Pjeset anesore kapeni bishtaleca. 

4. Bishtalecat terhiqni mbrapa. 

5. Definoni valezat ne flokun tuaj.

Produkti kyc:

COURTESY IMAGE

BUY NOWVernon François Mist Nourishing Water, $18

Get non-boring fashion and beauty news directly in your feed. Follow Facebook.com/CosmoBeauty.

Burimi: Cosmopolitan/ përktheu dhe përshtani në shqip BON ZO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *