Librat romatik që duhet ti lexoni këtë dimër

Librat romatik që duhet ti lexoni këtë dimër

Në kohë te ftohtë, vetëm leximi i një libri të mrekulushëm mund të ju shpie në një botë tjetër. Librat romantikë dinë të ju sjellin buzëqeshje dhe lotë. Ndodh të biem në dashuri me personazhin kryesor, tregimet dhe fjalët vetë. Shkrimtarët janë me të vërtetë krijues dhe me shkathtësi na bëjnë të kalojmë orë me librat e tyre. E çfar do të ishte më bukur se sa një batanije, afër kaminit dhe një libër.

1.The light we lost – Jill Santopolo

2. Beautiful Lies: Paige’s Story- Sharley

3. The man I love – Suanne Laquer

4. Me before you – Jojo Moyes

5. The fault in our stars – John Green

6. 10 years later – J.Sterling

7. Confessions of a wedding planner – Michelle Jo Quinn

Lexim të këndshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *