Mundësi punësimi në Shkup!

Mundësi punësimi në Shkup!

Kompanija Personnel LTD Dooel, me seli në Shkup ka nevoj për një shkrimtar përmbajtjesh në gjuhën angleze për departamentin e ri të marketingut.

Personnel LTD Dooel, eshte nje kompani nderkombetare, e themelur ne Britanine e Madhe ne vitin 1998 dhe operon ne Maqedoni qe nga viti 2009.

Kandidatet e interesuar duhet te dergojne CV ne e-mail adresen: apply@personnel.ltd.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *