“Dua të të bëj të lumtur” rikthehet në shkurt në Top Channel

“Dua të të bëj të lumtur” rikthehet në shkurt në Top Channel

Që në muaj dhjetor te vitit të kaluar në televizionin Top Channel është transmetuar spotin i programit “Dua të të bëj të lumtur”  shkruan në faqen zyrtare të Top Channel, transmeton Bon Zo.

Ky produksion i lumturon jo vetë protagonistët por edhe të gjithë shikuesit me prezantimin e historive të ndryshme. Duke pasur parasysh suksesin e shikueshmërisë të sezonit të kaluar, pritshmërite e këtij viti janë edhe më të mëdhaja.

Moderatorja e këtij formati, Arbana Osman, meqë jemi shumë afër nisjes së emisionit, në Instagram e saj ka postuar ftesat. Një dizajn i veçantë me ngjyrë ari.

Arbanës i dëshirojmë suksese dhe një sezon të sukseshëm. /bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *