Të jesh i veçantë do të thote te jesh i mrekullueshëm

Të jesh i veçantë do të thote te jesh i mrekullueshëm

 

Të jesh ndryshe nuk është mangësi, përkundrazi është një gjë e mrekullueshme. Të qenurit ndryshe nganjëherë rikthehet problem në vetvete për shumë njerëz, dhe paraqet vështirësi në funksionimin normal ditor.

Shpesh këto përvoja kthehen në fuqi dhe motiv që te arrihet diçka e mrekullueshme ne jetë.

Muzikanti i famshëm Ed Sheeran ndan përvojën e tij të fëmijërisë për të inkurajuar të gjithë ata që ndjehen të “ndryshe” që të mos fshihen nga ajo që janë, sepse pikërisht aty qëndron aj bukuria.

Më poshtë ju prezantojmë videon me fjalimin e Ed Sheeran.

Përndryshe Ed Sheeran është një këngëtare / kompozitore i njohur për çmimet e fitura Grammy, si dhe i  njohur për këngët e goditura si ‘Thinking Out Loud’, ‘Photograph’ dhe ‘Perfect’. /bonzo.info/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *