Doni të praktikoni anglishten falas? Ja disa mënyra!

Doni të praktikoni anglishten falas? Ja disa mënyra!

Po kërkoni mënyra të reja për të praktikuar anglishten? Shikoni një nga burimet falas të renditura më poshtë!

• Talk English – e shkëlqyer për të gjitha nivelet, mund të bëni diktime, të përshkruani foto dhe të bëni kuize! https://buff.ly/2DCmh0e

• ELLLO – e ndarë në nivele, platformat ju lejojnë të dëgjoni thekse të ndryshme të gjuhës angleze: https://buff.ly/2DElrjL

• TEDEd – një videotekë e tërë për nivelin e përparuar, që përfshin ushtrime për kuptimin dhe diskutime: https://buff.ly/2DFMD1e

• Breaking News English – lajme në anglisht, secila prej tyre e paraqitur në variante të ndryshme përsa i përket niveleve të vështirësisë: https//breakingnewsenglish.com

Lyrics Training – një mënyrë origjinale për të praktikuar gjuhën angleze me anën e teksteve të këngës! https://buff.ly/2DElrQN

/mundesi.al/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *