Duke kërkuar lumturi

Duke kërkuar lumturi

Çdo  do të thotë lumturia?

Në këtë jetë dinamike dhe aq sipëfaqësore, ku e tërë lumturia perceptohet me dy fotografi që shërndahen në rrjetet sociale, ku te gjithë vrapojmë pas diçkaje dhe nuk e dim pas çfar?Lumturi? Apo jo?

Steve Cutts, animator ka animuar një film të shkurtër satirik ku e portretizon jeten moderne./bonzo.info/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *